Lekar för barn

Cateringfirma för återträff

När man hyr lokal för en fest är det även smidigt att ta hjälp med maten som ska serveras. Med en bra cateringfirma kan man få bufféer, à la carte och dessert.

Det var nu tio år sedan tjejerna gick ut gymnasiet tillsammans. Trots att de hade flyttat till olika platser runt om i landet hade de träffats årligen på olika spa för att umgås och ha det mysigt. Nu var det tioårsjubileum och de ville göra något extra. Denna gång skulle även respektive få följa med.

Så nu fick det bli en lokal som hade både matsal och sällskapsrum. Maten hade de bestämt sig för att beställa på en cateringfirma. Eva, en av tjejerna, hade fått i uppgift att ta hand om beställningen. De ville bli serverade för att göra träffen lite mera högtidlig. Det var ju trots allt tioårsjubileum för deras vänskap som vuxna.

Cateringfirma skapade vackert bord

Var det jubileum så var det och då skulle det inte knusslas. Därför så beställde de från en cateringfirma i Västerås. Denna cateringfirma erbjöd dukning, porslin och annat som behövdes, även serveringspersonal och musik. De ville att det skulle kännas som de kom till en fest och inte bara en lokal de skulle umgås i.

När de anlände var lokalen fylld med musik och de blev mötta av en servitör som serverade champagne. De visades till bords och en underbar tretätttersmiddag serverades. Det var både lyxigt och familjärt på samma gång och kvällen blev natt och tidig morgon innan var och en började att gå hem till sig.

4 Jun 2023