Lekar för barn

Låt en nanny bli en tillgång i vardagen

Bor ni i Stockholm och har svårt att få ihop vardagspusslet med jobb och familj? Eller längtar ni kanske efter en kväll på tu man hand? Anlita en trygg och pålitlig nanny i Stockholm!

Konsten att bolla både familj, barn, jobb och fritidsaktiviteter är inte alltid det enklaste. Många kämpar och pusslar för att få ihop vardagen, och har man inte hjälp via närboende släkt och vänner kan det bli riktigt knepigt ibland. Känner ni igen er? Då kanske en professionell nanny i Stockholm skulle kunna vara något för er. Idag finns det gott om riktigt bra förmedlingar att vända sig till om man är ute efter en trygg, lekfull och pålitlig nanny att hjälpa till med barnen när tiden tryter eller scheman krockar. Samtliga seriösa och stora förmedlingar är naturligtvis väldigt noggranna med vilka nannys de anställer och förmedlar, så att såväl barnen som ni föräldrar ska kunna känna er trygga.

En nanny för olika tillfällen och behov

Alla familjer är olika, med olika behov och förutsättningar som formar livet. Just därför kan ni självklart skräddarsy er nannytjänst så att det fungerar med det liv ni lever och de behov ni har i just er familj. Somliga önskar regelbunden hjälp på veckodagarna, andra vill ha en heltidsanställd nanny och en del vill bara ha avlastning någon gång ibland för att kanske gå på en dejt eller två. Ni bestämmer själva vilket upplägg som passar er. Detsamma gäller förstås val av nanny. Känns det inte bra med den första - prova en annan! Det är viktigt att hela familjen känner bra personkemi med nannyn, och att personen verkar ha de egenskaper som krävs för att ta hand om barn på bästa sätt. Med andra ord - var inte rädda för att vara kräsna.

Flexibilitet är viktigt

Många familjer som väljer att anlita en nanny uppskattar flexibilitet och möjligheten att kunna ringa in barnpassning med kort varsel. När saker och ting t ex kör ihop sig på jobbet, ett möte drar ut på tiden eller en sista minuten-inbjudan till en middag dyker upp - är det skönt att veta att det faktiskt är möjligt att få hjälp av en nanny trots att tiden är något knapp. Det allra bästa är förstås om man kan använda sig av en och samma nanny hela tiden, men de flesta förmedlare kan också erbjuda tillfälliga ersättare om det skulle behövas.

14 Feb 2020