Lekar för barn

Ska du bjuda in till barnkalas?

När barnen fyller år, har det blivit så populärt med barnkalas. Har barnen sedan många vänner brukar det behövas en hel del för att kunna arrangera dessa barnkalas. På vissa hålla har det helt enkelt blivit en hel del pengar som spenderas på barnens kalas. Det har nästan gått inflation på vad man överraskar banren med; "Pippi" som dykter upp under kalaset och underhåller barnen. Kalas som äger rum på restauranger, clowner som dyker upp och gör roliga saker med barnen. Kalas som äger rum i simhallar och låter barnen simma innan det blir dags för tårta, bakelser och bullar.

Arrangera ett budgetkalas

Man kan även ha ett enklare kalas hemma. Och har man inte alla stolar, bord som behövs för att få rum både för barnen och vuxna, kan man hyra bord och barnstolar och allt porslin, bestick och glas som man kan komma att behöva. Då har du möjlighet att ta hem en clown, om det är så att du önskar det. Seden brukar en fiskedamm och skattjakt (efter godis) vara mycket populärt. Eller varför inte en Pinata? Då får barnen med förbundna ögon försöka pricka Pinatan, som hänger i ett snöre i taket eller utomhus i ett träd, och försöka en i taget träffa Pinatan med en slagträ. Det brukar alltid vara mycket populärt.

Att hyra bord, stolar och porslin  är miljövänligt

Det är mycket mer miljövänlgit att hyra sakernas om man behöver än att köpa plasttallrikar, plastglas och plastbestick. Tänk på vilket plastberg det blir med sopor när man slänger allt det. Det är ju inte bara en som slänger det, det blir det ju när alla slänger sådant i soporna. Och all förändring börjar ju alltid med en person. Det är först när vi tillsammans bestämmer oss för att bli miljövänliga och göra den förändring tillsammans.

Om du inte känner till ett hyrföretag som har möjligheten att hyra ut allt detta kan du alltid googla "hyra bord Stockholm", om det är det som du söker, eller "hyra stolar Stockholm", "hyra porslin Stockholm". Sedan skriver du in den ort där du bor och ersätter "Stockholm" med din ort. Om duvill få tag i ett bra hyrföretag som du kan vända dig till i Stockholm kan vi rekommendera detta hyrföretag som har allt sådant som man kan behöva hyra, som bord, stolar, porslin. De lägger stor vikt vid personlig service och bra bemötande. De har ett otroligt fräscht sortiment och kan hyra ut till så många som 15.000 personer och har allt man kan tänkas behöva av dukar, blommor, ballonger, draperier och så vidare.

26 Sep 2018