Lekar för barn

Tillit viktigt när man väljer hemstädningsföretag

Ibland får man läsa om artister, kändisar och skådespelare som har blivit kidnappade. De har blivit bortförda och sedan har kidnapparna begärt höga lösensummor för att släppa dem. När polisen väl har fått tag i kidnapparna och lagfört dem, har det hänt att det har visat sig vara deras städare, chaufförer och andra som har kommit och gått i deras hem. Så extremt behöver det ju inte bli. Däremot visar alla sådana händelser de svagheter som finns med att vem som helst, egentligen kan komma hem till en och som anlitas för olika tjänster hemma hos oss. 

Det är alltid känsligt släppa in en städare i sitt hem

Nu behöver det inte vara så extrema saker som händer när man en gång anlitar någon som kommer hem till en och, till exempel städar hos en. Däremot är det alltid en känslig sak att öppna dörren för någon som ska utföra en tjänst hemma hos en. Är det då någon som inte är riktgit pålitlig, kan de sprida vidare känslig information till någon annan som inte är pålitlig. Därför är sekretess kring de famlijer som anlitar städbolag, mycket viktig och central för att vi ska våga anlita dem.

Viktigt med ingågna avtal mellan städbolag och kunder

För att man ska våga lita på städare som kommer hem till en, måste det finnas ett sekretessavtal mellan företaget och den som anlitar dem, som kan göra det tydligt vilka skyldighter företaget har när det kommer till en information som de får om oss som deras kunder. Är det ett seriöst städbolag, ser de till att täppa till alla säkerhetshål som kan uppkomma när de får del av både nyckel och information om de kunder de åker hem till. Det blir desto viktigare om man har barn hemma. Då vill man verkligen inte släppa in vem som helst.

Anlita bara seriösa företag med sekretessavtal

Här rekommenderar vi att enbart anlita företag som ser till att endast anställa pålitliga medarbetare och som tar ansvar för den information som de får i samband med städningen som de utför. Välj bara ett städbolag som visar att de tar denna fråga på allvar. Tar de upp sekretessen i det avtal som de skriver med dig som sin kund, kan du lita på att de tar ansvar för att känslig information inte förs vidare till tredje part. Har man barn, msåte man se till att deras väl och ve skyddas. Läs om ett sådant företag som arbetar med hemstädning i Västerås.

23 Aug 2018